Collectie Care

Zorgstoelen voor ziekenhuizen en zorginstellingen

Vita Tendens produceert zorgstoelen voor ziekenhuizen en zorginstellingen zoals woonzorgcentra voor ouderen, verpleeghuizen, dialysecentra, instellingen voor mensen met een verstandelijke of lichamelijke handicap, hospices, reumacentra en revalidatiecentra.

Bij het ontwikkelen en produceren van de ziekenhuisstoelen en zorgstoelen wordt er intensief samengewerkt met (para) medici. Hierbij concentreren wij ons op het gebruikersgemak, veiligheid en comfort van zowel de cliënt als het begeleidend zorgpersoneel.

Goed en verantwoord zitten levert een belangrijke bijdrage aan de levenskwaliteit van de cliënt. Goed zitten zorgt immers voor rust, het voorkomt of vermindert lichamelijke problemen en zorgt voor de juiste ondersteuning. Daarnaast bieden onze zorgstoelen een breed scala aan opties en accessoires wat het gebruik nóg een stuk aangenamer maakt.

          Vita Buidelstoel

Zorgstoel Vita FL01

          Vita OrthoCare stoel

OC front 1

          Vita JointCare stoel

Zorgstoel Vita JC01

Vita Borstvoedingsstoel

Borstvoedingstoel Zijaanzicht  arm1

           Vita Zorgstoel

Zorgstoel Vita Z05 armen

       Vita Patiëntenstoel

Zorgstoel Vita Z02

          Vita Kuipstoel

Zorgstoel Vita Z04

      Vita Behandelstoel

20150722_104152

       Vita Geriatrische stoel

20150512_170150

Vita Tendens besteedt ook veel aandacht aan het gemak en de veiligheid van het begeleidend personeel. Zo worden de zorgstoelen uitgevoerd met een duwbeugel en grote, stevige wielen waardoor de zorgstoelen met cliënt eenvoudig verreden kunnen worden. 

Om de til-momenten tot een minimum te beperken kunnen de zorgstoelen worden voorzien van een sta-op hulp of hoog-laagsysteem. Door middel van een hoog-laagsysteem gaat de zorgstoel rechtstandig omhoog en kan de behandeling of verzorging op Arbo hoogte plaatsvinden.

Waar bent u naar op zoek?

Stuur door of deel...

Vragen over Vita Tendens?